Eén januari

Standard

Het is één januari, ‘s avonds gezellig vroeg op bed. Nog een beetje ‘laptoppen’; de Facebookberichten bekijken, met alle foto’s van oliebollen en andere feestelijkheden. Iemand die het Polygoonjournaal van 1979 heeft gepost, toen het nog echt winter was. De post van onze buurman, die hier, tussen wal en schip, een ijsvogeltje heeft gespot. Dat prachtige azuurblauwe vogeltje, wat trouwens maar heel slecht tegen koude kan. Heeft hij dit jaar geluk!

Het is één januari ‘s avonds. De feestdagen zijn zo goed als weer voorbij. Het was gezellig. Het was ook wat hectisch, met op kerstavond het telefoontje dat we naar het ziekenhuis moesten komen, omdat het zo slecht met (schoon)moeder ging. Een rare kerstavond. Spannende uren waarin moeders geopereerd werd.

Het is één januari. We zijn heel blij dat we vanochtend saampjes naar het ziekenhuis konden om mamma te feliciteren met haar verjaardag vandaag.

Het is één januari. Een heel nieuw, vers jaar wat voor ons ligt. Niemand die weet wat het allemaal gaat brengen, dit jaar.

Ik wens jullie veel liefde, goede gezondheid, alle geluk. Veel leesplezier ook met de blogs die ik dit komend jaar van plan ben wat vaker te posten.

Het is één januari. Ik laat me verrassen door de dag van morgen, die daarna en alle dagen die volgen.

Om dan op Oudjaarsdag 2015 even te bezinnen over alles wat voorbij kwam en te accepteren dat het is zoals het is.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s