Een mijlpaal; mijn boek is te koop!

Standard

Vijf jaar geleden schreef ik, als het ware ‘in één adem’ een boek. Het gaat over mijn belevenissen in de psychiatrie, van begin jaren tachtig vorige eeuw, tot vijf jaar geleden.

Kort fragment;

Mijn proces in de psychiatrie, wat nog steeds voortduurt, is een lang en soms moeizaam proces. Maar desondanks ook hoopvol. Ik hoop dat de lezers herkenning, steun en hoop kunnen putten uit mijn verhaal.’

Toen het boek klaar was, stuurde ik het op naar een uitgeverij, die gespecialiseerd is in manuscripten, voor en door psychiatrische patiënten. Mijn manuscript lag lange tijd bij hen. Ze waren telkens lovend, als ik informeerde. Ze vonden mijn boek waardevol, niet alleen voor psychiatrische patiënten zelf, maar ook voor hulpverleners en naast-betrokkenen.

Helaas moesten ze – met beperkt budget – een keuze maken uit de vele manuscripten, die hen toegestuurd worden. Helaas werd mijn manuscript niet uitgegeven.

Het kwam terug en het lag jaren bij me in de kast. Af en toe liet ik het lezen; aan mede-lotgenoten, maar ook aan mijn hulpverleners. Telkens weer zag ik enthousiasme. Herkenning. Ontroering.

Pas dit jaar zag ik opeens de mogelijkheid iets te doen met mijn boek.

Naast de blogs die ik voor mijn eigen website schrijf, schrijf ik sinds kort ook voor www.mammacando.nl

Een website die er is voor mensen met een beperking (vooralsnog vooral op psychisch gebied), die een steuntje in de rug nodig hebben. Natuurlijk draag ik die website een warm hart toe, vanuit mijn eigen verleden. Naast het schrijven van blogs, ben ik redactielid. En in de toekomst ga ik waarschijnlijk, via hen, schrijfcursussen geven.

Ik vond deze website dé meest geschikte ‘partner’ voor mijn boek. En zie dáár dan ook het resultaat. Mijn boek ‘Bergbeklimmen op sterk water’, als E-book.

Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd en wil je het boek bestellen?

Dan kan dat vanzelfsprekend via het mailadres van mijn eigen website; info@splashingwordworks.nl

Het boek kost dan 23,95

Echter; als je iets verder kijkt en via www.mammacando.nl de aanbieding aanklikt, die in het artikel ‘Een luchtige beker warme melk’ staat, kan je het boek aanzienlijk goedkoper bestellen en werk je tegelijkertijd direct mee aan het verwezenlijken van Mamma can do.

Vanzelfsprekend hoop ik je op één van beide mailadressen te mogen begroeten!

Ik ben trots op mijn boek! Het is een mijlpaal!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s